Anna Woltz: Száz óra sötétség

Miről szól a könyv?

Emilia egy tizennégy éves holland lány, anyja híres festő, apja pedig matek- tanár és az iskola igazgatója. Nekik van egy családi megállapodásuk, amit az apja teljesen megszegett, így az egész rendszer felbomlik. Az apja olyan dolgot követett el, ami miatt teljesen megváltozik Emilia véleménye az apjáról, gyűlnek az gyűlölködő és fenyegető kommentek, sőt még az is lehetséges, hogy börtönbe viszik a tette miatt. Vajon mi lehetett, amit elkövetett?

Emilia nem bír tovább otthon ülni, és mindenek után iskolába kell menjen, ahol minden még rosszabb. Ezért hirtelen ötlet által vezérelve, meg persze végtelen haragból eldönti, hogy megszökik. De nem csak úgy a szomszédba vagy egy távolabbi barátnőjéhez, hanem New Yorkba (!). Az álmai városába, ahová mindig is vágyott! Egy repülőjeggyel, apja hitelkártyájával és egy hamisított szülői hozzájárulással valahogy megérkezik Amerika földjére. Viszont a szállásnál már problémákba ütközik, mert nem az indiai bérbeadó fogadja őt, hanem egy zárkózott tizenhét éves fiú, Seth és a barátságos kilencéves húga, Abby várja őt. Közben a képbe lép egy kilencujjú filmsztár is, aki Emilia segítségére szorul. Vajon befogadják őt, vagy hagyják, hogy a vadidegen Amerika utcáin mászkáljon szállás nélkül?

Eközben a helyzet csak rosszabbodik, mert kiderül, hogy az év legnagyobb hurrikánja, a Sandy közeledik New York felé. Emilia mit fog tenni? Hová megy, milyen menedékbe? Vajon túléli?Megtudod mindezeket, ha elolvasod a regényt! 


Hol találod meg a regényt?

Ha jobban szeretsz online olvasni, vagy csak egyszerűen nem akarod megvásárolni a könyvet, itt megtalálod online letölthető formátumban: Anna Woltz: Száz óra sötétség_pdf

Ezen az oldalon megvásárolható romániai ár szerint (Ron/Lei): Anna Woltz: Száz óra sötétség - bookline

Itt pedig magyarországi ár szerint (Ft): Anna Woltz: Száz óra sötétség - pagony

Ha pedig túl drágának vélted ezt az árat, itt megtalálható egy olyan oldal ahol megmutatja minden bolt és site árát és esedleges leárazásait, így minél igényesebben megveheted a könyvet!



Megjegyzések