Dash és Lily könyvajánló - Első nap

    Sziasztok! Ez itt a karácsonyi maratonunknak az első része, amely egy könyvajénló. Biztosan sokatoknak van Netflix-e, ahol nemrég jelent meg a ,,Dash és Lily kihívások könyve" című sorozat. Aki már látta a sorozatot, annak ismerős a cselekmény, aki viszont nem látta annak melegen ajánljuk, hogy olvassa el először a könyvajánlónkat, majd a könyvet is. A könyvet bookline-ról, könyvesboltból vagy könyvtárból is beszerezhetitek. 🎄


Dash és Lily kihívások könyve


    Dash és Lily története egy karácsonyi hangulatú cselekményt ír le. Lily egy átlagos lány, aki egyszerűen imádja a karácsonyt, ám nagyon magányos. Mind a két tininek a hátértörténete bonyolult, és nehéz a maga módján, de New York városában egymásra találnak szellemileg és utólag fizikailag is. 
    Azért egy csipetnyi cselekményt is írunk nektek… Dash egy igy igazi könyvmoly, rengeteg időt tölt könyvesboltokban és könyvtárokban. Egy nap azonban egy kis piros noteszt talál a polcok között és beleolvas. A noteszben kihívások vannak, amelyeket Lily, történetünk másik főszereplője, írt. A lány kihívásokat írt Dashnek, amelyeket a fiúnak teljesítenie kell. Dash belemegy a játékba és úgymond ,,kihívás cserét” folytat Lilivel, egy idegennel. 
    A történet drámával, csalódásokkal, vidámsággal és  természetesen szerelemmel van fűszerezve, amely illik a karácsonyi hangulathoz. Olvassátok el Rachel Cohn és David Levithen regényét, egy forrócsokival a kezetekben és egy jó meleg paplan alatt, egy feledhetetlen élményhez. 

Kellemes olvasást kívánunk nektek! 😊


Még több kostoló, a kíváncsi könyvbúvárok számára:

Lily: Elhelyeztem számodra néhány nyomravezető jelet. Lapozz, ha látni akarod, hol!

Dash: Akarsz még jeleket? Találj, jelöletlenűl. Rossz helyre rakva, ahol a szomorúság találkozik a szánalommal.

Lily: Kersed a gyapjúkesztyűt,rénszarvasmintával!

Dash: ÍRD le a noteszbe a legrosszabb karácsonyi emlékedet! NE hagyd ki a legborzalmasabb részleteket sem!

Lily: P.S. Mi a neved?

Dash: Igen, szeretnéd tudni a nevemet...De ha megadnám elég lenne a keresztnevem, máris megkereshetnél internetten és megtalálnád az összes pontatlan, tökéletlen leírést rólam.

Lily: Ideje kilépni a piros noteszből és megtapasztalni a világot. 

Megjegyzések