Karácsonyi filmajánlók - Negyedik nap

 Sziasztok kedves könyvbúvárok! A negyedik nap a Karácsonyi  filmekről szól. Reméljük élvezni fogjátok őket és egy jó időt fogtok eltölni megnézve őket! 🎄











Reszkessetek betörők! 1. 

Mindenki ismeri a 1990- ben filmezett amerikai komédiát. Aki viszont nem, annak adnék egy kostolót. Amerika utcáin két betörő, kiszúr egy szép házat, amelyet ki tudnának rabolni és a zsákmány értékes is lenne. Eközben a házban, egy terebélyes család lakik, amely el fog utazni Franciaországba az ünnepek alatt. Ebben a házban lakik, Kevin a film főhőse aki csak alig 9 éves. A család elalszik utazásuk napjának a reggelén és a nagy zűrzavarban otthon hagyják Kevint. A fiút nem izgatja különösen a tény, hogy egyedül maradt otthon, de amikor megtudja, hogy a két betörő egy este be akarnak törni a családi házba, úgymond felhúzza a gatyáját. Egy egész tervet sző ki, hogy miféleképpen lehetne megakadályozni azt, hogy a két betörő ne járjon sikerrel. Eközben a fiú családja csak Franciaországban veszi észre, hogy Kevin nincs velük így a fiú édesanyja megpróbál visszamenni Amerikába. Ám az ünnepek alatt a repülőgépeken nincsenek helyek, így az anya sok kitérővel és kalanddal akar visszatérni fiához. De vajon a fiú megakadályozta a betörőket? Vagy a betörők túlerőben voltak és a kicsi gyerekkel jól elbántak? Vajon az anya időben ér haza vagy már túl késő lesz? Nézd végig ezt az amerikai komédiát, amelyet 7 évesen felülieknek ajánlunk és tudd meg! 

Itt van a magyar szinkronos film: https://videa.hu/videok/film-animacio/reszkessetek-betorok-teljes-film-1990-catherine-ohara-chris-columbus-RZbwchR8EL!WrSdEF

 

Reszkessetek betörők! 2

A fenti történetnek a folytatása. Kevin ugyancsak Karácsony idején fog egy új kalandban részesülni. Ez úttal a

család nem felejti otthon, hanem egyszerűen elveszti Kevint reptéren. Egy hiba folytán a fiúnak rossz repülőjegyet adnak, így nem a családja által választott városba utazik, hanem egyenesen New Yorkba. Kevinnek fogalma sincs, hogy hol lehet a családja így elindul felfedezni New Yorkot. Útközben Kevin egy nagyon puccos szállodában lakik, hazudva a kilétéről. Apja bankkártyájával mindent kifizet, majd találjátok ki kibe ütközik össze az utcán? Hát a két betörővel. A két férfi mérget kap és el akarja tenni láb alól Kevint. Így Kevint arra kényszerítik, hogy egy rokon elhagyatott házába meneküljön. Ám a fiú egy cseppet sem aggódik, már van egy terve és megint ki akarja játszani a két betörőt. Eközben a két szülő rájön arra, hogy megint elvesztették a fiúkat így meg akarják tudakolni, hogy hol lehet. Ez az operáció időt igényelt, így a szülők későn tudták meg, hogy Kevin hol van. A két felnőtt elindul a fiú után, de ez úttal nem tudják olyan hamar megtalálni. A szülők vajon időben odaérnek? Vajon Kevin megint kijátssza a két férfit? Vagy ezúttal a két betörő jár sikerrel? Nézzetek meg ezt az amerikai komédiát, amelyet 7 éven felülieknek ajánljuk és tudjátok meg.



How the Grinch stole Christmas?

Ebben a filmben egy kitalált világban találjuk magunkat, ahol egy who nevezetű emberek élnek csak. Ezek a
who-k Whovillben laknak, amely egy hegy aljában van. Ezek az emberek imádják a Karácsonyt, de azonban van egy lény aki egyenesen utálja. Ezt a lényt Grinchnek hívják, jellegzetes zöld szőrzettel van borítva a teste és imád csínytalankodni Karácsony idején. A Grinch egy falu melletti hegyen lakik, a kutyájával Max-el. Egy nap a Grinch összetalálkozik egy kislánnyal akinek a neve Cindy Lou Who. A kislánynak megmenti az életét és ezt az eseményt követve a kislány meg volt győződve, hogy a Grinch nem is olyan rossz, mint ahogy mondják. A kislány majd behívja a városba Grinchet és jó útra akarja téríteni. Ám ez nehéz dolog, mert a who-k félnek a Grinchtől és a Grinch utálja a who-kat. A Grinch-el nem viselkedik szépen Whoville polgármestere így Grinch egy hatalmas bosszút forral ellene és városa ellen. Mi az amit a Grinch forral? Vajon Whoville emberei megússzák? Vajon Cindy békét tud kötni a who-k és a Grinch között? Vajon a Grinch jó útra fog térni, vagy örökkön örökké utálni fogja a who-kat? Nézzétek meg azt a 2000-ben forgatott maszkarétás és enyhén musical-ös filmet, amelyet 7 éven felülieknek ajánlunk és tudjátok meg! 

Megjegyzések

Megjegyzés küldése